SK Zlonice

oficiální stránky fotbalového sportovního klubu zlonice

Kalendář akcí

<<  Duben 2024  >>
 po  út  st  čt  pá  so  ne 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
151617181921
22232425262728
2930     

Partner SK Zlonice

 

SK ZLONICE : TJ TATRAN RAKOVNÍK „B „ ( 3 : 0 )

                3 : 0

Tomáš Kopecký

Dominik Tóth, Radek Nauš, Petr Klusáček, Martin Gil

Jiří Melichar, Petr Bakos, Jakub Švarc, Lukáš Samek

Lukáš Gil, Jakub Novák

Střídal : Michal Špeta ml., Michal Demeter, Filip Daniel, Karel Košťák, Miroslav Havliš

Branky : 11.min. – Jiří Melichar, 36. – Lukáš Gil, 38.- Petr Bakos

PŘIPOMNĚLI SI JAK CHUTNÁ VÍTĚZSTVÍ

Znáte to, někdy se nadřete jako horník a úspěch se stejně nedostaví. Tím ovšem nechci říkat, že jsme v tomto utkání nemakali, ale na rozdíl od předešlých utkání nám tam branky napadaly s lehkostí až neuvěřitelnou. Někdy to holt tak bývá. Dnešní výsledek považuji tak trochu za malý zázrak, protože až na malé vyjímky byli hosté dle mého soudu herně lepším mužstvem. Od samého začátku, kdy se našem hřišti představilo mladé, ale šikovné družstvo hostí, bylo toto živelnější, pohyblivější a dokázalo si vytvořit spoustu šancí. Potkal jej však den blbec a tak branku k naší radosti netrefilo. Rozdíl byl především v efektivitě. Počáteční aktivita hostí nám dělala problémy. V 5.min. fauluje před vápnem Klusi a hosté zahrávají tr. kop. Kdy vydařená střela naštěstí končí nad brankou. V 7. min. vyrobí přes střed hřiště chybu při rozehrávce M. Gil a hosté se dostávají na dva dotyky do vápna odkud zakončují. Kopecký však prudkou střelu vyráží. V 11.min. přichází první štastná chvíle Meliho. Po faulu na Bakyho zahrává Klusi z pravé strany tr. kop. Přetažený míč do vápna končí na kopačce Meliho, který jej trefí z voleje dokonale k protější tyči 1 : 0. V 21 min. vysílá M. Gil po levé straně Samka, který si před posledním obráncem míč přistrčí hlavou, ale v dalším postupu na branku mu zabrání podražení zezadu. Píská se faul avšak bez ocenění ŽK. Následný tr. kop. Švarce končí na zdi. V 25 min. otálí s odkopem Nauš, ten je zblokován a hosté zakončují z hranice velkého vápna – Kopecký je opět na svém místě. V 31. min. sehraje Klusi s Bakym nakrátko tr. kop a pěkná střela končí nad brankou hostí. Ve 33 min. propadá ve středu pole v souboji Švarc a hráč hostí se nadechuje k velkému sólu až do vápna, kde zakončuje těsně vedle levé tyče. V 36. min. je faulován Klusi jež sám rozehraje na hlavu Meliho, který prodlouží míč na střed velkého vápna na L. Gila a i přesto, že střela není, nijak povedená skončí v síti u levé tyče 2 : 0. Hned o minutu později mohou hosté stav korigovat. Z pravé strany se hráč dostává až před samotného Kopeckého a jeho zakončení končí v těsném autu vzdálenější tyče. Ve 38 min. rozehraje rohový kop z pravé strany Meli na hlavu Bakyho a je to 3 : 0. Ve 44 min. zaútočí hosté z levé strany a ošemetnou situaci řeší dalším zákrokem Kopecký. Do kabin odcházíme navýsost spokojeni, ovšem ne zcela v klidu – víme, co dokážeme ve druhé půli.

Hned po návratu mohl výsledek pojistit L. Gil. Meli na levé straně obehraje dva protihráče a jeho přihrávka do vápna končí u Lukáše, který trefuje tyč. Bohužel na dorážku nedokáže nikdo z našich zareagovat. Ve 48 min. se hosté nákopem dostávají až před Kopeckého, který vytahuje skvělý zákrok a následná střela končí vysoko nad naší brankou. O minutu později propadá tr. kop hostí ve vápně a nebezpečí hasí odkopem na rohový kop Klusi. Následný zmatek po rohovém kopu končí pro nás štastně a míč končí v zázemí. V 66 min. zahrávají hosté z pravé strany tr. kop, kdy míč přistane na hlavě volného hráče, ale opět úřaduje Kopecký a šanci likviduje. V 74 min. nachází přesným vysunutím za obranu Baky, Michala Špetu, avšak ten na místo samostatného postupu na branku se svou šancí díky zpracování naloží prachbídně a je po šanci. V 77 min. přichází z levé strany do vápna centr Novise na Samka, který trefuje z jedničky střed branky a brankář chytá. V 79 min. přichází na pravé straně dlouhé autové vhazování Bakyho do vápna na Novise, který otočí hru na druhou stranu k zcela volnému Dimimu, jehož střelu však golman vyráží a ač se míč kutálí podél brankové čáry, nakonec končí přec jen v náručí golmana u pravé tyče. V 86 min. vyráží Kopecký těžkou střelu za vápnem.. To už je úplný konec. Utkání nabídlo spoustu šancí se štastným koncem pro naše barvy. Ač jsme nebyli lepším mužstvem dokázali jsme urvat tři body. Výborné utkání odehrál Meli. Smeknout se sluší rovněž před výkonem Bakyho jehož hra bavila a před zákroky Kopeckého, který mužstvo podržel. Hráči tak po dlouhé době okusili jak chutná vítězství, které však při konečném zúčtování nemá cenu přeceňovat a dělat si jakékoliv iluze vědíc, co nás čeká v následujících zápasech. Proč si ale po dlouhé době opět nezakřičet a vychutnat si vítězství.

Tomáš Smetana

platba pomocí QR kódu

dospělí - hráči ( 1200Kč)

(do předmětu vaše příjmení)


QR kod dospěli

 

 

platba pomocí QR kódu

Členství klubu ( 800Kč)

(do předmětu vaše příjmení)


členství

 

 

Partneři SK Zlonice

logo mestys zlonice

stedoesk kraj

www.kr-stredocesky.cz

MSMT logotyp text CMYK cz

www.msmt.cz

 

logo skvely net

Mgr. Lukáš Záveský IČ 76567036

tvorba webových stránek

telefon: 775 176 418

lukas.zavesky@skzlonice.cz

logo kubasek

K KUBÁSEK AUTODOPRAVA
Zemní práce, stavební práce,
demolice, nákladní
doprava
a přeprava,
jeřábnické práce

+420 724 260 517

Páleč 86, 273 71 Zlonice

frantisek.kubasek@seznam.cz
tomas.kubasek@seznam.cz

logo kucaba

MILAN KUČABA
Zemní práce
minibarem
s rypadlem.
Kontejnery, prodej písku
Hloubení základů, výkopy
bazénů, ú
prava terénů,
demoliční a bourací práce JCB

+420 603 845 993

Revoluční 337, 273 71 Zlonice

m.kucaba@seznam.cz 

ELZAS technik s.r.o.
Zdvihací zařízení – práce,
půjčovny, prodej
Výškové pracovní plošiny
Elektroinstalační práce, revize, elektromontážní práce
Revoluční 368,
Zlonice 273 71

+420 604 135 235

www.elzas-sluzby.cz

logo Zima Beranek

ZÍMA – BERÁNEK
Kompletní zemní práce
273 71 Zlonice, Vyšínek 51
Zemní práce minibarem,
kontejnery, ú
pravy terénů,
pokládky chodníků,
z
ateplení fasád, stavební
práce,
kanalizace

logo GN hromosvody

www.ginov.cz

Komplexní řešení hromosvodů Montáže, revize, aktivní hromosvody Nátěry a opravy hromosvodů Rekonstrukce Projekty, demontáže Svody pomocí horolezecké techniky Beřovice 15, 273 71

+420 774 547 780


 

logo KAMEN ZBRASLAV

KÁMEN ZBRASLAV, a.s.
těžba kamene
kamenivo pro asfaltové a nestmelené směsi, betonu a kolejových loží
těžba písku, výroba a doprava betonu
Žitavského 1178, 156 Praha 5

+420257922231

www.kamenzbraslav.cz

Jiří Webinger - MAD

poskytování linkové, mezinárodní i smluvní dopravy

Chržínská 685 273 24  Velvary

telefon: 315 761 163